Wikkel je voeten in aluminiumfolie, na een paar uur kun je je ogen niet geloven!

aluminiumfolie

Wist jij dit?

Aluminiumfolie hebben we bijna allemaal wel in huis liggen. Meestal gebruiken wij het om dingen in de avond af te dekken of om voedsel in te pakken. Wist jij dat je dit folie schijnbaar kunt gebruiken om je gezondheid te verbeteren? We hebben het niet getest, maar het kan geen kwaad om dat wel te doen! Zeker als je last hebt van een van onderstaande kwaaltjes. 

Zeker het proberen waard, toch?

Verkouden

Als je verkouden bent helpt aluminiumfolie perfect! Neem vijf tot zeven vellen aluminiumfolie en wikkel deze om je voeten heen. Laat het ongeveer een uur zitten. Haal het er na een uurtje af, zodat je voeten weer kunnen ademen. Wikkel ze vervolgens opnieuw in. Herhaal dit elke avond en je zult zien dat je na twee avonden al een gigantisch verschil merkt!

Pijn

Ook kan folie pijn verlichten. Doe een vel folie op de plek die pijn doet en houdt het eventueel op z’n plek met een beetje verband. Doe dit zeven nachten lang en de pijn zal wat verlicht worden.

Moe

Tot slot kun je deze tip ook gebruiken bij vermoeidheid. Doe een paar vellen folie twee tot vier uur in de diepvries en leg ze op je gezicht en dan vooral op je oogleden en wangen. Ga er even lekker bij liggen en voel de ontspannende werking.

Lees ook: Toilet verstopt? Zo ontstop je ‘m weer met een beetje vershoudfolie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: Pixabay, Hebi B