Ze houden elkaars hand vast in het ziekenhuis. Dit oudere stel bewijst dat echte liefde bestaat. Wow!

John en Bernice Mullins

Ware liefde

Toen John Mullins eind vorig jaar in het ziekenhuis lag, vroeg hij het personeel of zijn vrouw Bernice bij hem mocht blijven. De oorlogsveteraan, van op dat moment 92 jaar, lag al weken in het ziekenhuis voordat zijn vrouw ook opgenomen werd in hetzelfde ziekenhuis voor een operatie.

Zijn wens werd gehonoreerd, omdat de twee jaar jongere Bernice in staat was om verhuisd te worden van haar ziekenhuiskamer. John en Bernice waren in 1945 met elkaar getrouwd en ze hebben samen drie kinderen. Toen ze eenmaal in dezelfde ziekenhuiskamer lagen deelden ze een hartverwarmend moment dat elke romanticus zal laten glimlachen.

De persoonlijke verzorger van John nam een foto van het oudere stel dat elkaars hand vasthield, terwijl ze naar elkaar staarden. Het was simpelweg onvergetelijk.
“Ze waren ongeveer een uur of twee samen terwijl ze elkaars handen vasthielden en sliepen”, vertelde Marion aan de lokale televisiezender WTVR in Virginia. “Ik huilde en alle andere verpleegsters huilden. Het was net als in The Notebook, maar dan in het echt.”

Lees dit bijzondere verhaal verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2