DIT zegt de alcoholische versnapering van jouw keuze over je persoonlijkheid! Klopt het bij jou?

Wodkadrinkers: bestaan uit twee verschillende soorten mensen; de mensen die van een goed glas wodka houden en de mensen die hebben gehoord dat een glas wodka maar 96 calorieën bevat, glutenvrij is en geen suiker bevat. Val je in de laatste categorie? Dan maak je je waarschijnlijk redelijk vaak druk om je gezondheid en gewicht.

speciaalbierdrinkers: er bestaat tegenwoordig een groep mensen voor wie het drinken van bier gelijk staat aan een bepaalde sociale status: drink je speciaalbiertjes, dan ben je hip. Waarschijnlijk heb je dan ook een lange baard, loop je met cognacbruine leren tassen rond en draag je skinny jeans.

Wijndrinkers: wijndrinkers zijn de echte roddelaars. Mensen die wel van een wijntje houden vertellen vaak erg veel persoonlijke details; over zichzelf en over anderen. Of ze het nou willen toegeven of niet, wijndrinkers houden wel van een roddeltje hier en daar.

Whiskeydrinkers: mensen die whiskey drinken zijn vaak al wat ouder en hebben een heleboel levenservaring. Ze zijn volwassen en goed geïnformeerd.

Midrankdrinkers: de mensen die vaak een mixdrankje nuttigen zijn vaak jong, of jong vanbinnen. Ze houden niet zo van alcohol en vinden het een beetje te sterk. Aanlengen met een frisje vinden ze dan ook net een wat beter idee.

En? Klopt het bij jou?


Pagina 2/2