Wat zie jij in DIT plaatje? Het legt een aantal onthullende details over je karakter bloot!

Heb je goed naar het plaatje gekeken? En wat was het eerste dat in jouw hoofd opkwam? Het zegt veel over je karakter, lees hieronder wat het betekent!

Een explosie: Je bent een creatief persoon met een grote fantasie. Je zou dan ook het beste in een artistiek beroep kunnen werken waar jij je creativiteit in kwijt kan. Je bent graag met je handen bezig en kan van helemaal niets iets prachtigs maken. Daarnaast ben je gek op koken, en dan vooral ingewikkelde en nieuwe gerechten.

Twee handen: Jouw persoonlijkheid is een mix van creativiteit en logica. Je bent hierdoor een sterke en betrouwbare leider en voelt je snel verantwoordelijk voor zaken. Je doorziet snel het grote plaatje en kan anderen daar makkelijk in meenemen.

Een boom: Jij bent heel observerend ingesteld, je hebt grote mensenkennis en doorziet mensen meteen. Je prikt door leugens heen alsof het niets is, men houdt niets voor jou verborgen.

Zie je helemaal niets? Dan is het tijd om wat rust te nemen. Je bent waarschijnlijk moe en misschien zelfs een beetje overwerkt, je brein maakt overuren. Waarschijnlijk ben je ook wat sneller geïrriteerd dan normaal, neem een dag (of een paar dagen) vrij van werk om even niets te hoeven.


Pagina 2/2