Zó herkenbaar, DIT zegt jouw hond over je persoonlijkheidstype!

hond persoonlijkheid

Wat zegt jouw hond over je karakter?

Honden zijn er in alle soorten en maten en ze hebben allemaal weer een ander karakter en kenmerken. Net als elk mens is elke hond weer uniek. Maar er zijn wel bepaalde kenmerken die bij elk hondenras horen! Elk hondenras heeft weer z’n eigen typische eigenschappen en dat moet natuurlijk ook het karakter van de baas passen.

Daarom kan het best veel over iemands karakter onthullen als je kijkt naar wat voor hond diegene heeft. Waarom kiest de ene voor een Teckel en de andere voor een Husky? Bekijk hier wat de keuze van je hond vertelt over jouw persoonlijkheid!

De eigenaar van een Bulldog kan behoorlijk koppig zijn, net als de hond.

Toch zijn het mensen met humor, die op een positieve manier in het leven staan. Vaak zijn de eigenaars zeer efficiënte mensen die snel en op een correcte manier taken uitvoeren.

Eigenaars van Chihuahuas krijgen vaak het vooroordeel dat ze oppervlakkig en een beetje dom zijn, maar niets is minder waar. Het zijn oprechte en warme mensen die graag veel van de wereld zien, graag reizen en veel stedentripjes maken. Daarnaast zijn het nette en opgeruimde mensen die absoluut niet van troep houden.

Baasjes van een Labrador hechten veel belang aan hun gezin en familie. Het zijn actieve mensen die graag lekker buiten in de natuur zijn. Ze zijn eerlijk en heel betrouwbaar en hebben er een hekel aan als er tegen ze gelogen wordt.

Lees verder op pagina 2 om te kijken wat jouw hond over je persoonlijkheid zegt!


Pagina 1/2