Zwanger worden gaat niet altijd vanzelf. Taboe of niet, dit verhaal is een mooi voorbeeld!

dame

Het is deze dame gelukt zwanger te worden, lees het hier!

Veel vrouwen dromen ervan een kindje te krijgen. Prachtig als je een kind op de wereld kan zetten maar bij deze dame was het na jaren proberen nog steeds niet gelukt. Het ergste wat een vrouw kan overkomen. Lees haar verhaal hier, heeft zij een gezinnetje kunnen stichten of toch niet?

De dame Macy Rodeffer en haar man droomden al jaren om een kindje op de wereld te brengen. Helaas leek hun droom niet uit te komen. Macy heeft na vier jaar en drie miskramen toch een engeltje op de wereld kunnen brengen. En dit door maar liefst 4 jaar lang de IVF-medicatie te gebruiken. Hierdoor is hun grote droom eindelijk uitgekomen.

zwanger

Met de prachtigste foto’s op haar blog wil ze niet alleen haar vreugde delen maar ook wil ze vrouwen aanmoedigen om niet op te geven. Het is mogelijk!

Kijk hoeveel medicijnen het mogelijk hebben gemaakt om hun een gelukkig gezinnetje te bieden. Prachtig! Hier heb je echt doorzettingsvermogen voor nodig. Wij wensen dit gezin alle geluk en vreugde met hun engeltje en moedigen alle vrouwen aan die ook zulke moeilijke tijden moeten doorstaan.

medicijnen