Wat?! Voor slechts 12 euro kun je dit Franse kasteel kopen!

kasteel

Waan je een prins of prinses in dit koninklijke kasteel

Wie wilde dat nu niet vroeger: prins of prinses worden. Je dromen kunnen nu werkelijkheid worden als je dit Franse kasteel koopt. Je zult denken ‘maar dat kan ik toch helemaal niet betalen?’ Nu wel dus, want dit Franse, riante optrekje kost echt maar een prikkie. 

De Britse Ruth Philips vraagt slechts €12 voor haar 350 jaar oude slot.

350 jaar oud kasteel

Het kasteel van Ruth staat in het oosten van de Franse Dordogne en dateert uit 1667. Het slot heeft maar liefst negen slaapkamers, een heel groot zwembad, een stal en een aparte woning met drie kamers. Niet gek ook dat het optrekje zo’n € 1,7 miljoen euro waard is. Je zou dan ook denken dat er wel een addertje onder het gras moet zitten, maar dit is echt niet waar. Natuurlijk verkoopt ze het kasteel niet zomaar voor zo’n lage prijs: het kasteel wordt verloot onder deelnemers die een lot ter waarde van €12 hebben gekocht.

Loterij

De reden dat Ruth het kasteel verloot is omdat ze aandacht wil vragen voor het project Eco Village Development Company. Dit project richt zich op het realiseren van goedkope, alternatieve huisvesting. Doe je mee aan de loterij dan investeer je €12 in het project en doe je dus ook mee in loting naar de koninklijke woning. En reken maar dat deze spraakmakende actie winstgevend is: er worden zo’n 500.000 loten verkocht wat neerkomt op een totale omzet van 6 miljoen euro. Trek de waarde van het kasteel eraf en je komt op een winst van 4,3 miljoen euro. Ga jij een lot kopen?

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Pure Luxe | Beeld: videostill