Deze sterrenbeelden zijn dol op de winter

winter sterrenbeelden

Klopt het met jouw sterrenbeeld?

Sta jij ieder jaar te popelen tot de winter is aangebroken en kun je niet wachten tot er een laagje sneeuw valt? Dan heb je misschien wel een van onderstaande sterrenbeelden. Herken jij jezelf?

Waterman

De Waterman is een echte winterliefhebber. Dit sterrenbeeld is namelijk jarig in de koudste maanden van het jaar. In het bijzijn van vreemden kijkt een Waterman liever eerst de kat uit de boom. In deze situaties trekt dit sterrenbeeld zich dan ook liever terug. En dat betekent maar één ding: hallo films en series in huis! Maar ondanks dat kan een Waterman zich ook snel eenzaam voelen. Daarom kun je dit sterrenbeeld ook heel blij maken met gezellige avondjes bij iemand anders thuis met vrienden en familie.

Schorpioen

Een Schorpioen is ook zeker niet vies van de winter. Dit sterrenbeeld houdt van reuring en gezelligheid. De tijd van de feestdagen is daarom ook een heerlijke periode voor Schorpioenen. Met urenlang tafelen en constant familie en vrienden over de vloer, is de Schorpioen op haar best. Daarbij staat dit sterrenbeeld bekend om haar verleidelijke karakter. Romantische avonden met kaarsjes, een kleedje op de bank (of in bed) en met zijn/haar grote liefde of date zijn dan ook perfect voor deze flirty Schorpioen.

Stier

De Stier staat bekend om zijn, af en toe, koele persoonlijkheid, maar is tegelijkertijd ook de rust zelve. Aan de buitenkant dan. Het hoofd van dit sterrenbeeld slaat namelijk regelmatig op hol. Tijdens de koude wintermaanden kan de Stier letterlijk en figuurlijk even afkoelen, waardoor de kalmte die wordt uitgestraald ook weer van binnen wordt gevoeld. Stier, relax deze winter. Kruip lekker op de bank met een kop warme chocolademelk en kom helemaal tot rust. Genieten!

Lees ook: Deze voedingsmiddelen helpen je sneller van je verkoudheid af

Bron: Libelle, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock