Dit Teddybeertje is van een graf geroofd. Hij waakte over drie overleden kindjes! Wie kan helpen?

graf

Wat een drama!

Op het graf van drie overleden kindjes waakte de kleine teddybeer in een glazen kistje, zie foto rechts. Afgelopen donderdag is het beertje opeens verdwenen en meegenomen.

De knuffel heeft een enorme emotionele waarde. De jonge ouders uit Eindhoven zijn ontdaan en plaatsen een bericht op Facebook in de hoop het beertje terug te krijgen.”Dat beertje heeft ons overleden dochtertje altijd naast haar gehad.”

Meral, de moeder van de kindjes, was twee keer zwanger van een tweeling. De eerste tweeling, zoontje Sirac en dochtertje Ceylin, kwam veel te vroeg waardoor ze vrijwel direct na de bevalling stierven. Een jaar later was Meral weer zwanger van een tweeling, maar ook dit verliep niet zoals het zou moeten. Lina heeft het gelukkig gered en is gezond, maar haar zusje Liya stierf twaalf dagen na de geboorte.

Tijdens deze twaalf dagen lag het teddybeertje constant bij haar en het was de bedoeling dat dat zo zou blijven. “Ik hoop dat degene die deze glazen kist met het beertje heeft meegenomen een beetje gevoel heeft en beseft wat ze hiermee aanrichten.”

Toen de moeder het Facebookbericht donderdagavond plaatste, bereikte het in korte tijd al heel veel mensen. Ze kreeg veel hartverwarmende reacties. Morgen is het de verjaardag van Lina, het zou mooi zijn als het beertje dan terug is bij het gezin en weer kan waken over de drie kindjes.

Willen jullie allemaal meedelen? Bedankt!

Bron