Man fotografeert zwangere vrouw en spot iets bijzonders op de achtergrond

Hoe groot is die kans nu?

Als je zwanger bent of als je vrouw in verwachting is, wil je dat natuurlijk vastleggen. Vader in spe Dave dacht er net zo over en zette zijn vrouw op de kiek. In eerste instantie leek het een prachtige foto van zijn vrouw te zijn, tot hij op de achtergrond iets bijzonders ontdekte.

Zwanger

Nu is een zwangerschap al iets bijzonders op zich, maar op de foto die Dave maakte, was naast zijn prachtige zwangere vrouw nóg iets bijzonders te zien. En nu hebben we het niet over het prachtige strand waar zijn vrouw stralend poseert met haar babybuik.

Prachtige dag

Op de desbetreffende dag besloten de hoogzwangere Angeline Mozer en haar partner Dave om naar het strand te gaan voor wat prachtige foto’s. Het was een heerlijke dag voor het stel en na de shoot wilden ze nog gaan zwemmen en lekker lunchen.

De foto

Dave stond klaar met de camera in zijn handen en focuste zich op zijn vrouw. Stond ze goed op de foto? Was het strand en de zee mooi op de achtergrond te zien? Ja? En klik! En vlak na de klik hoorde het stel een plons in het water. Angeline kon niet meer zien wat het was en ook Dave was er niet zeker van.

Benieuwd wat er op de foto stond? Bekijk hem dan op de volgende pagina.

Pagina 1/2