Dit zijn de grappigste sterrenbeelden

grappig-sterrenbeelden

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Bij sommige mensen lijkt het wel alsof ze van nature grappig zijn. Ze zijn hartstikke scherp, weten het perfecte moment om een grap te vertellen en hebben de lachers op de hand. Ben je bevriend met iemand die hilarisch is of ben je zelf een grappenkanon? Dan is de kans groot dat jullie sterrenbeeld in onderstaande rijtje staat. 

1. Weegschaal

De Weegschaal is het sterrenbeeld dat bekend staat om de vriendelijkheid, spontaniteit en humor. Ze voeden zich met de energie van anderen, dus doen er daarom alles aan om iemand te laten lachen. Ook als dit betekent dat ze zichzelf belachelijk moeten maken. Gelukkig beschikt dit sterrenbeeld ook over veel zelfspot, en delen ze daarom maar al te graag blunders en gênante momenten.

2. Tweelingen

De Tweelingen heeft het talent om iemand voor de gek te houden zonder gemeen over te komen. Ze vervelen zich snel, dus dit sterrenbeeld heeft vooral veel met oneliners en grappige opmerkingen. Een Tweeling zal daarbij ook altijd een sarcastische opmerking uit de broekzak toveren als het moment daar is. En daar maken ze ook veel gebruik van!

3. Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter zijn geweldige verhalenvertellers waardoor ze altijd fantastische anekdotes hebben. Niet voor niets dat mensen Boogschutters snel opzoeken. De Boogschutter zorgt regelmatig voor de slappe lach en probeert van elke situatie de humor in te zien. En dat maakt ze een fijn persoon om vrienden mee te zijn.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het slechtste in liegen

Bron: Pure Wow | Beeld: Unsplash, Ben White