Hebben: Action verkoopt loungeset voor een prikkie

loungeset

Ren naar de Action!

Nu de warmere dagen steeds meer door beginnen te komen, kunnen we onze tuin beetje bij beetje weer lente- én zomerproof maken. Dat kun je natuurlijk doen met leuke plantjes en tuinaccessoires, maar dat kan ook met een nieuwe loungeset! En goed nieuws: bij de Action kan je er eentje scoren voor een prikkie.

Loungeset

Het is natuurlijk heerlijk dat als de zon schijnt, je in de achtertuin kan gaan genieten van de zonnestralen, toch? En ook Action deelde deze mening. Zo hebben ze online nu een 5-persoons loungeset te koop staan voor een prijs van €399,00.

Gezellig samen met je vrienden en familie heerlijk ontspannen, dat kun je zeker met deze loungeset. De set bestaat uit twee stoelen, een heerlijke 3-zitsbank en een tafel waar je met z’n allen lekker aan kunt eten. Daarnaast zijn de stoelen en de bank voorzien van zachte kussens. Een tien plus voor comfort dus! Het mooie aan deze set is dat het is gemaakt van wicker, een duurzame kunststof. Dit betekent dat de loungeset lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Al met al ga je dus veel plezier beleven met deze loungeset!

Maak de look af

Maar dat is nog niet alles! Wil jij de whole experience, dan kun je naast de 5-persoons loungeset, ook nog gaan voor de vierpersoons tuinmeubelset van Action. Deze schaf je aan voor €199,00, zodat jij je tuinset helemaal compleet hebt. De tuinmeubelset bestaat uit twee stoelen en twee poefen die je ook nog tegen elkaar aan kunt zetten, waardoor je er een soort ligbed kan maken. Win-win dus!

Ook deze set is van goede kwaliteit. Zo is het gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen, waardoor het gemakkelijk is te reinigen met water en wat milde zeep. Ook afdekken hoeft niet, want de set is weerbestendig. Handig toch?

Lees ook: Gaat het nog goed komen tussen Anneke en Ruud uit Help, Mijn Man Is Klusser?

Bron: Action | Beeld: Pexels