Hebben: Aldi verkoopt handige badplank voor een klein prijsje

Bad

Zo heb je alles tijdens je badsessie binnen handbereik

Een bad is voor veel mensen een gevoel van luxe. Lekker dobberen in het warme water geeft een moment van ontspanning en zorgt ervoor dat je even helemaal tot rust komt. Maar wist je dat je het jezelf nog gemakkelijker kunt maken door een badplank toe te voegen aan je badkuip? Aldi verkoopt er nu eentje voor een prikkie! Zo hoef je al die losse spulletjes nooit meer op de rand neer te stallen.

Lekker badderen

Heb jij een bad thuis? Dan bof je! Nu het hartje winter is, het nog steeds vroeg donker is én de feestdagen achter de rug zijn, is een warm bad meer dan welkom. Met deze fantastische (en betaalbare!) badplank van de Aldi wordt het nog een stukkie leuker om wat tijd voor jezelf in te plannen. Met deze budgettopper heb je namelijk alles voor je welverdiende badsessie binnen handbereik.

De plank dient niet alleen als houder voor je shampoo of badschuim, je kunt er ook nog eens een gezellig kaarsje, drankje of zelfs boek op kwijt.  Zo wordt ’t ineens een handig tafeltje waarmee jij optimaal kunt genieten van dat momentje voor jezelf. Tenzij je gezellig met je partner in bad gaat natuurlijk, maar ook dan is dit een leuke toevoeging. Met een beetje geluk past er een flesje bubbels op. Romantisch!

Badplank van de Aldi

De afmetingen van de badplank zijn ongeveer 70-105x4x22 cm en dus perfect voor op jouw badrand. Wat dit item zo bijzonder maakt, is dat je hem gemakkelijk kunt uitschuiven en op je bad kunt plaatsen.

Aldi

Aldi

De plank heeft verschillende ruimtes en vakjes, zodat je er van alles op kwijt kunt. Het heeft zelfs een plekje waar je je telefoon of e-reader tegenaan kunt zetten; zo kun je comfortabel Netflixen of lezen tijdens het badderen. De badplank is vanaf vandaag te koop voor een luttele €9,99. Dat wordt rennen naar de Aldi!

Lees ook: Lekker bubbelen: om deze 6 redenen is een bad goed voor je gezondheid

Bron: Man-man, Aldi, Grazia | Beeld: Pexels