Hebben: de automatische voederbak van de Action

action

En dat ook nog eens voor ’n koopje!

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe voederbak voor je trouwe viervoeters? Goed nieuws! Action heeft namelijk een té leuke voederbak in hun assortiment. Enne, nóg leuker: hij is ook nog eens automatisch. Een kind kan de was doen, dus! 

Automatische voederbak

Met deze automatische voederbak van de Action, stress jij nooit meer om het eten van je huisdier. Zo heeft de voederbak een camera, werkt-ie op WiFi, is er een speciale app voor én bevat het audio-functies. Hierdoor geef jij je trouwe viervoeter altijd op tijd te eten. Door middel van de camera met infrarood functie kan je via de app je huisdier altijd in de gaten houden.

voederbak action

Nóg leuker: je kunt de opslagruimte van de voederbak ook nog eens uitbreiden door middel van een Micro-SD kaart. Ook heeft het een 2-way audio, wat betekent dat je tegen je huisdier kunt praten en kun jij je huisdier horen wanneer ze wat te klagen hebben. Wil jij je huisdier handmatig voer geven? Het enige wat je dan hoeft te doen is op het knopje te drukken op de voorkant.

Inhoud

De inhoud van de voederbak is maar liefst vier liter, waardoor je een langere periode geen kattenbrokjes hoeft bij te vullen. Dan zal je natuurlijk wel denken: ‘hoe kunnen de brokjes dan zo goed blijven?’ Nou, ook daar is aan gedacht. Door de gleuf aan de bovenkant zit een anti-vocht zakje, waardoor het voer altijd vers blijft. Handig, toch? Let wel, de voederbak is alleen te verkijgen via de online webshop van de Action voor een prijsje van nog geen zeventig euro. Een koopje, dus!

Lees ook: Aha: hierdoor strijk jij een stuk sneller je kleren

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock