Zien: deze bijzondere hotelkamers staan midden in de dierentuin

Vanuit de slaapkamer sta je oog in oog met walrussen, beren of wolven

Wakker worden tussen de wilde dieren? In een Belgische dierentuin is dat mogelijk. Het dierenpark biedt namelijk luxe hotelkamers aan met een wel heel bijzonder uitzicht.

Overnachten in de dierentuin

Een droom die uitkomt voor de dierenliefhebber. In de Belgische dierentuin Pairi Daiza kun je letterlijk wakker worden tussen de beesten en in alle vroegte al door het park struinen. Het dierenpark biedt namelijk hotelkamers aan die midden in de dierenverblijven staan. Zo kan er zomaar een walrus langs je raam zwemmen of een tijger voorbij wandelen.

Verschillende kamers

Het dierenhotel bestaat uit verschillende kamers die door het hele park te vinden zijn. Midden in een bos staat bijvoorbeeld de Full Moon Lodge, een houten hut met grote ramen waardoor je wolven en beren kunt bewonderen (en zij jou!). Een ander onderkomen plaatst je in het tijgerverblijf. Vanuit de vensterbank kun je de zeldzame gestreepte dieren bekijken. Of waan jezelf op de Noordpool in het ijsberenhuis vanuit waar je — je raadt het al — je kunt vergapen aan de enorme witte beren.

Een blik onder water

Wel héél bijzonder zijn de kamers met onderwaterzicht. In deze hotelkamers kun je de ijsberen, walrussen of pinguïns voorbij zien zwemmen. Zoals in het filmpje hieronder te zien is, kom je hier dichter bij de dieren dan ooit. Dat is weer eens wat anders dan een hond of kat in de slaapkamer!

 

Luxe verblijf

Het avontuurlijke verblijf in deze hotelkamers is van alle gemakken voorzien. Zo hebben sommige kamers een eigen sauna, kun je uit eten in de restaurants van de dierentuin en is er een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor een luxe verblijf tussen de dieren moet je wel diep in de buidel tasten, want de prijzen per nacht variëren tussen de 350 en 950 euro. Ook zijn de kamers in de weekenden de komende maanden al volgeboekt. Voor een nachtje in de dierentuin moet je dus wel even geduld en een leuk bedrag op je spaarrekening hebben.

Lees ook: Dit is wat je wel en niet mag meenemen uit je hotelkamer

Bron: Paira Daiza | Beeld: Videostill Youtube Logements Insolites