Deze geweldige kerstversiering van nog geen 4 euro van de Action is razend populair

Wij snappen wel waarom!

Inmiddels heeft de goedheiligman ons land al een poosje geleden verlaten en heeft menig gezin de kerstboom in huis gezet. Heerlijk toch, op de bank zitten en al die twinkelende lichtjes zien? Dat mooie kerstversiering helemaal niet duur hoeft de zijn bewijst de Action met deze fantastische versiering!

De Action weet goed in te spelen op onze kerstbehoeftes!

Kerstig
Kerststalletjes, een gezellig kerststuk op tafel, nepsneeuw in de boom en op het raam: ons kan het niet kerstig genoeg zijn. Nu kan je bij de budgetketen allerlei geweldige kerstartikelen halen, van bijna levensgrote kerstmannen tot piepkleine kerstballetjes. Wij (en met ons veel anderen) zijn vooral heel erg fan van deze schattige kerst lichtjes, die je voor nog geen 4 euro koopt. Het zijn kleine kerstboompjes in flesjes, what’s not to love?! Wij rennen richting winkel voordat ze allemaal op zijn.


Spinnenweb
Wist je trouwens dat lang niet alle landen zulke gezellige kerst-tradities hebben? Terwijl wij ons uiterste best doen om de boom te versieren met glimmende ballen en glinsterende ornamenten, versieren ze in Oekraïne liever de boom met nep-spinnenwebben. Deze traditie is gebaseerd op een legende van een arme weduwe die op een dag een dennenboom zag groeien in haar tuin. Ze was straatarm en had geen geld voor mooie versieringen maar toen ze op een ochtend wakker werd was de dennenboom bedekt met een heel groot glinsterend spinnenweb. Door de reflectie van de zon glinsterden de draden alsof ze van diamant waren! Nou, doe ons maar gewoon een kerstbal…

Lees ook: Deze vrouw kocht een kant-en-klare kerstboom, maar was is niet helemaal wat ze ervan verwachtte!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Action Nederland | Beeld: Pexels