Oeps, foutje: Man blaast tuin volledig op nadat hij van kakkerlak probeert af te komen

De tuin opblazen was niet helemaal zijn intentie

Wat doe je als je een kakkerlak tegenkomt? Kalm blijven, gillen, verhuizen… of je tuin maar in de hens zetten. Het laatste is wat deze man uit Brazilië deed. Cesar Smitz en zijn vrouw werden al tijden geteisterd door kakkerlakken in hun tuin en Cesar besloot dat het genoeg was. Hij dacht dat het wel een goed idee was om zijn tuin in de fik te zetten, maar dat ging dus niet helemaal goed. 

Wat mensen wel niet doen om van ongedierte af te komen.

Kakkerlakkenplaag

Wat benzine in de gaten in het gazon gieten en dat aansteken. Het was de oplossing die Cesar in gedachten had om de kakkerlakken in zijn tuin te elimineren. “Mijn vrouw is bang voor de kakkerlakken en smeekte me om hun nesten in de grond voor eens en altijd te vernietigen”, vertelt Cesar aan FocusOn News. Dat zijn gazon de lucht in zou gaan, had hij niet voor mogelijk geacht. 

Benzine en lucifers

Hij gebruikte in eerste instantie andere verdelgingsmiddelen. Maar de spray die hij in het hol sprayde, werkte niet. Hij besloot daarom drastischere maatregelen te nemen. Hij gooide – gepaard met een flinke scheut benzine – een brandende lucifer in het hol. Hij hoopte daarmee het hol in brand te steken. Het leek even niets uit te halen, maar seconden nadat hij een derde lucifer in het gat gooide, wordt het hele gazon opgeblazen.

Bekijk de video van het ‘spektakel’ op de volgende pagina.

Pagina 1/2