Een marinier kan niet wachten om zijn vrouw eindelijk weer te omhelzen, maar staat versteld als hij haar ziet

Grote zorgen

“Zodra we problemen begonnen te krijgen met Noord-Korea, maakte ik me zorgen”, vertelt Natasha later aan omroep NBC. “Hij nam afscheid van me. Op dat moment was ik enorm ontroerd. Ik wilde het hem vertellen, maar ik was helemaal in paniek. Maar ik bleef kalm en wachtte nog een beetje langer.” Vanwege de gevaarlijke situatie duurt de missie ook nog eens 30 dagen langer dan gepland. Maar dan is daar toch het moment van terugkeer.

Hereniging

Toen het schip van Chris eindelijk weer aanmeerde in de Verenigde Staten, stond zijn gezin klaar aan wal om hem te verwelkomen. De jonge kinderen, gekleed in matrozenpakjes, snellen meteen op hun vader af wanneer hij van boord gaat. Natasha houdt zich echter een beetje op de achtergrond en verbergt zichzelf achter een grote Welkom terug-poster.

Ongelooflijke ontdekking

Natasha laat het grote bord dat ze vasthoudt vallen wanneer Chris haar kant op komt. De zeeman omhelst zijn vrouw en merkt dan meteen op dat er iets niet klopt. Tenminste, hij heeft door dat er iets anders is aan zijn vrouw.

De dag waarop de marinier weer thuiskomt, is het ook nog eens Vaderdag. Een geweldig toeval, want voor het eerst ziet hij dat Natasha een dikke buik heeft. Ze is weer zwanger! Het bijzondere moment waarop Chris daarachter komt wordt gefilmd door vrienden en gaat binnen mum van tijd rond op het internet. Natasha en hij krijgen een vierde kindje. Al die maanden heeft Natasha haar zwangere buik verborgen gehouden op foto’s en familie gevraagd niets aan Chris te vertellen. Maar die zwangerschap is niet het enige dat ze verborgen heeft weten te houden!

Gender reveal party

Naast een feest ter ere van de terugkeer van Chris, heeft Natasha ook een gender reveal party georganiseerd, waarbij het geslacht van de baby bekend wordt gemaakt. De vader weer namelijk niet of hij nog een zoon of een dochter krijgt. Op het feest ontdekt Chris dat zijn vrouw opnieuw in verwachting is van een meisje. Natasha is op dat moment al acht maanden zwanger. Samen met Chris treft ze de nodige voorbereidingen voor de komst van de baby. Ook maken ze samen heel veel foto’s, om toch nog samen de zwangerschap vast te leggen.

Dichter bij elkaar

Volgens Natasha heeft deze bijzondere verrassing het stel nog dichter bij elkaar gebracht. Ze wilde niet dat Chris zich tijdens zijn missie bedroefd zou voelen omdat hij de zwangerschap bijna helemaal zou missen, en dat is gelukt. Chris is ook erg blij dat hij er nu op een heel persoonlijke wijze achter kwam dat zijn vrouw weer zwanger was, en dat hij het niet via de e-mail of telefoon te horen heeft gekregen. “Het was moeilijk, maar het was het uiteindelijk zeker waard”, aldus Natasha.

In augustus 2017 werd dochter Anara Rose geboren. Chris kon gelukkig gewoon bij de bevalling zijn en nog een paar maanden met zijn prachtige gezin en de nieuw baby doorbrengen voordat hij weer op militaire missie moest vertrekken. Wat een bijzonder verhaal!

Pagina 2/2

Lees ook: Man fotografeert zwangere vrouw en spot iets bijzonders op de achtergrond

Bron: Soolide | Beeld: Unsplash