Oeps: Deze moeder bakt per ongeluk wel heel ongepaste koekjes voor zoontjes verjaardag, hilarisch!

De moeder wilde mooie traktatie bakken voor haar zoontje zijn eerste verjaardag

De eerste verjaardag van je kind. Dan kun je niet anders dan groots uitpakken. Of in dit geval: groots bakken… Hoewel ze haar stinkende best deed, bakte… eh, pakten de koekjes toch even anders uit.

Het resultaat van de baksessie van moeder Jen was zowel hilarisch als een beetje ongepast. Speciaal voor de eerste verjaardag van haar zoontje stroopte ze de mouwen op en bakte ze koekjes in de vorm van een 1. Ze zagen er alleen een beetje anders uit.

Jen wilde voor haar zoontje niet minder dan 189 koekjes bakken! Maar omdat daar best wat tijd in gaat zitten, maakte ze het koekjesdeeg al een maand van te voren. Ze gebruikte hiervoor een speciaal koekjesvormpje en vroor de koekjes in. Tot dusver ging het goed, maar toen ze de koekjes wilde ontdooien, veranderde de vorm ietwat.

Lolbroek
De man van Jen vond niet alleen dat de eentjes hun vorm een beetje hadden verloren, maar dat ze een wel heel ander gedaante aannamen. Namelijk die van, tja, piemels. De grappenmaker wilde deze grap graag met anderen delen. Hij nam daarom een kiekje van zijn vrouws baksels en plaatste deze op Twitter. En niet alleen hij merkte deze ongepaste vorm op, ook anderen zagen het. Zijn vrouw daarentegen? Die wil er niet aan beginnen: “Ik weiger toe te geven en het te zien.”

Weggooien?
Bijna 200 koekjes naar de vuilnisbak verbannen is best zonde. Daarom is bakster Jen gewoon van plan om de traktatie gewoon uit te delen op de verjaardag van haar zoontje. Wel denkt ze erover om ze op een andere manier te verpakken zodat het minder opvalt dat de ‘een’ wat is vervaagd. Wij wensen het jongetje (en zijn ouders) in ieder geval alvast een fijne verjaardag! 

Bron: Libelle, Twitter. Beeld: Pixabay