Huisje op Funda blijkt ware hofzaal. Moet je de binnenkant eens zien!

Dit huis heeft de inrichting van een paleis!

We willen natuurlijk het liefst allemaal leven als koningen en koninginnen. Maar of we dan ook onze inrichting hier zo op aanpassen? Dit bijzondere huis, dat te koop staat in het kleine dorpje Wijnandsrade, heeft een inrichting waar zelfs Queen Elizabeth nog jaloers op zou zijn.

Dit koninklijke huisje is van alle luxe voorzien.

Interieur

Niets ontbreekt aan dit huis: marmeren zuilen, kroonluchters, fluwelen meubelen en gouden omlijstingen, je hebt ogen te kort voor dit interieur. Dit zalmroze huis verklapt aan de buitenzijde met de beelden en bloembakken al een beetje hoe de binnenzijde eruit ziet, maar toch waren wij zeer verbaasd toen we de interieurfoto’s voorbij zagen komen op Funda.

 

Klein paleis

Deze vrijstaande woning van 145 vierkante meter lijkt ingericht te zijn door een van de leden van het koningshuis. In totaal is het huis uit 1967 zes kamers rijk en heeft het een royale woonkamer, kantoorruimte, hobby-praktijk-/bedrijfsruimte, garage en  een patio. In een van de overige ruimten hebben de eigenaren een grote fitness-, sauna-, en opslagruimte gemaakt. Voor de mensen die echt willen leven als een royalty dus!

Te koop

Zie jij deze foto’s en zie jij je hier leven als een koning(in)? Dan is dit kleine paleis voor €359.000 van jou. Benieuwd naar de rest van de foto’s van dit bijzondere huis? Kijk dan op de site van Funda.

Lees ook: Even loeren: wie zet z’n huis nu zó te koop op Funda?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron & Beeld: Funda