Samantha wil scheiden: ‘Hij gaat te vaak op stap met vrienden’

scheiden

‘Hij wimpelt me gewoon af of zegt dat ik hem moet laten doen wat hij wil’

Samantha* en Dennis zijn al een aantal jaar gelukkig getrouwd. Samen hebben ze twee kinderen en momenteel zijn ze druk bezig met de verbouwing van hun huis. En hoewel je zou denken dat dit al druk zat is, maakt Dennis ook nog tijd om vaak met zijn vrienden op stap te gaan. De 44-jarige vrouw is dit gedrag zat en denkt eraan om te scheiden. 

Verbouwing

“Dennis en ik zitten midden in de renovatie van onze keuken en de twee kinderkamers”, begint Samantha haar verhaal op het forum Reddit. “We moeten nieuwe apparatuur kopen, nieuwe vloeren en nieuwe gipsplaten voor de keuken, omdat we deze eruit moesten halen voor een eerder probleem. Ik heb al het extra geld dat ik op mijn werk verdien gespaard en alle luxe aan de kant gezet totdat we klaar zijn met de keuken”, legt de vrouw uit.

Op stap

Echter lijkt Dennis – in tegenstelling tot zijn vrouw – niet echt rekening te houden met de verbouwing. “Mijn man gaat met zijn vrienden uit naar dure diners, pokerspelen en bars. Hij verliest veel geld door naar deze pokerspelletjes te gaan en soms verliest hij meer dan $5000 op één avond”, deelt Samantha. “Hij komt ook pas thuis tussen 3 en 7 uur ’s nachts als hij uitgaat. Dit zorgt ervoor dat hij uitslaapt en niet in staat is zijn ouderlijke plichten te vervullen, zoals de kinderen naar school brengen, ze weer ophalen en naar voetbal-, basketbal- en bokstrainingen brengen”, vervolgt ze.

Lees verder op de volgende pagina.