Weinig slaap? Voor deze sterrenbeelden is een korte nacht geen probleem

korte nacht

Functioneer jij ook prima op een paar uur slaap?

Sommige mensen hebben simpelweg veel slaap nodig per nacht om goed te kunnen functioneren. Maar voor de volgende sterrenbeelden is dat niet het geval. Zelfs na een korte nacht, met weinig slaap, staan zij meteen met een glimlach naast hun bed. 

Ram

Ram staat erom bekend dat ze ontzettend veel energie hebben. Rammen lijken maar niet moet te worden en hebben doorgaans genoeg aan zes uurtjes slaap. Ze staan ’s ochtends nooit chagrijnig op. Nee, de Ram is meteen vrolijk en begint de dag al stuiterend. Die energie is echter niet oneindig. Ook Rammen hebben af en toe hun rust nodig, al zien ze dat zelf vaak te laat in…

Steenbok

Eigenlijk vindt de Steenbok slapen gewoon zonde van de tijd. Ze willen geen enkel feestje missen en overal bij zijn. Steenbokken zijn echte levensgenieters. En als ze dan maar vier of zes uurtjes slaap krijgen? Dat hebben ze veel liever dan een saai leven. Maar ook Steenbok moet af en toe rust pakken, want anders zegt hun lichaam vanzelf een keer ‘nee’. En dat kun je natuurlijk niet gebruiken als er een leuk feestje op de planning staat!

Leeuw

Leeuw doet graag dingen op zijn eigen manier, dus ook slapen. Ze vinden het dan ook prima om ’s nachts zes uurtjes te slapen en overdag ook nog twee uur. Leeuwen eten wanneer ze honger hebben en gaan slapen als ze moe zijn. Orde en regelmaat is niks voor een Leeuw. Zij leven op gevoel.

Lees ook: Zóveel procent van de volwassenen slaapt nog met een knuffel

Bron: Flair | Beeld: Pexels

Array