Wibra verkoopt de TikTok-famous Scrub Daddy spons!

Scrub Daddy

Dat wordt inslaan!

Ben jij ook zo verslaafd aan Clean-Tok hacks op de populaire TikTok app? Dan ben je vast en zeker op de hoogte van de allernieuwste schoonmaakhacks. Zo zien we producten van The Pink Stuff vaak voorbijkomen, maar zien we vooral de welbekende Scrub Daddy producten. En wij hebben goed nieuws! Winkelketen Wibra verkoopt de welbekende sponzen nu.

Clean-Tok

Dat de Wibra goed op de hoogte is van de Clean-Tok hacks, is een ding wat zeker is. Zo heeft de winkel al een geheel assortiment van The Pink Stuff producten in hun winkel, en volgen ze nu ook de Scrub Daddy trend. De sponzen zijn te koop voor € 3,99 en liggen nu in de winkel. Tenminste, als ze niet al zijn uitverkocht.

@anne.at.home Ik zie ze overal op ‘cleantok’: Scrub Daddy’s ? Ze zijn nu ‘eindelijk’ ook gewoon te koop bij de Wibra! 3.99 per stuk. Ik ben benieuwd ? #organizing #restock #reset #clean #fyp #fy #voorjou #wibra #cleantok ? origineel geluid – anne.at.home

Functie

Hoewel je zou denken dat de sponzen van Scrub Daddy alleen deze vorm hebben omdat het er leuk uitziet, is dat zeker niet het geval. De smiley op de spons heeft namelijk zeker wel een handige functie. Door de smiley kun je je bestek makkelijker schoonmaken.

Niet alleen de smiley heeft echter een belangrijke functie, dat is ook het geval bij de oppervlakte van de spons. Door de oppervlakte zou je supersnel viezigheid wegkrijgen, zonder krassen achter te laten. Daarnaast is de spons supermakkelijk schoon te maken met warm water. Of je legt hem gewoon bovenin de vaatwasmachine!

Lees ook: De enige manier waarop je je waterkoker hoeft schoon te maken

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels