Aha! Déze TikTok-hack maakt een vuilniszak vervangen nog makkelijker

vuilniszak

Het scheelt je waarschijnlijk een hoop gedoe en gepriegel

Je bent nooit te oud om te leren. En dat is maar goed ook, want het blijkt nu dat we heel ons leven de vuilniszakken verkeerd in de prullenbak hebben gestopt. Althans, als we TikTok mogen geloven. Wij hebben dit nooit geweten en de kans is groot dat jij de vuilniszak ook keer op keer verkeerd in je vuilnisemmer hangt. Het kan blijkbaar veel makkelijker! We leggen het je uit.

Eenvoudig

Je scheurt een vuilniszak van de rol af, zoekt de opening en je schudt ‘m één of twee keer in de lucht zodat-ie opent. Klinkt bekend, toch? Vervolgens stop je ‘m met de onderkant naar beneden in de prullenbak en frummel je de opening over de rand van de vuilnisemmer. Doe je dit ook zo? Nou, dat kan veel makkelijker volgens TikTok. Hoe?

  • Rol de zak van de rol en scheur hem af.
  • Pak vervolgens de randjes van de open kant en maak hem iets open.
  • Nu komt het: hou de zak op z’n kop en vouw de randjes van de zak rondom de prullenbak. Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar heb geduld.
  • Je kunt nu eenvoudig met je hand de zak naar beneden duwen en zo zit-ie in één keer goed in de prullenbak!
@ch0ziBro. Who knew?? Garbage bags have an inside out mode?? Lmaoo. My life is a changed? Coming of Age – Blondes

Trucjes

TikTok, bedankt! TikTok is goed voor meer dan alleen vermakelijke dansjes. Het sociale medium leert ons keer op keer nieuwe dingen, zoals hoe je een wc het beste kunt doorspoelen (ja, echt), hoe je een toiletblok goed gebruikt en hoe ijsblokzakjes écht werken. Ideaal, als je het ons vraagt.

Lees ook: Dit is hoe je je prullenbak écht goed schoon krijgt

Bron: Libelle | Beeld: Pexels, TikTok