Aha! Met deze hack wordt pasta afgieten een stuk makkelijker

afgieten

Waarom hebben we dit niet eerder bedacht?

Pasta afgieten lijkt vaak een makkie, totdat je de deksel van de pan per ongeluk loslaat en alles in je wasbak ligt… Een vergiet gebruiken kan de oplossing zijn, maar je kunt het jezelf nóg makkelijker maken. Op TikTok gaat nu namelijk een hele handige hack viraal.

Handig trucje

Wie dol is op pasta, zal ongetwijfeld een vergiet in huis hebben. Of je het nou gebruikt voor penne of fusilli, het komt altijd goed van pas bij het koken van je favoriete pastagerecht.  Toch kan het gebruik van een vergiet af en toe knap lastig zijn, want waar zet je dat ding eigenlijk neer en hoe zorg je ervoor dat alle pasta netjes in het vergiet belandt? Na al die jaren in de keuken – en al die jaren prutsen met een vergiet – komen we door een geniale TikTok-video tot de oplossing. Waarom hebben we dit ook alweer niet eerder bedacht?

Ideaal

Op TikTok deelt een vrouw onder de naam @kristinalburn hoe zij haar pasta afgiet. In de video zie je dat het vergiet niet wordt gebruikt als ‘opvangbak’. De vrouw gebruikt het vergiet juist op een hele andere manier. Wij zijn benieuwd: vind jij deze manier van pasta afgieten ook zo slim bedacht?

@kristinalburn Which way do you strain pasta? #cookinghacks #lifehack #cookingtips #gamechanger ? ALL IN – ZaeHD & CEO

Lees ook: Wibra verkoopt de TikTok-famous Scrub Daddy spons!

Bron: Happy in Shape | Beeld: Pexels

Array