Als je deze goedkope en natuurlijke huidreiniger hebt gezien, dan koop je nooit meer neusstrips!

Poriestrips

Bye bye neusstrips en hallo moeder natuur

Gedurende de winter kan droog en koud weer je huid echt flink beschadigen. Hoewel het natuurlijk erg leuk zou zijn om elk weekend in een spa door te brengen waar je luxe gezichtsbehandelingen krijgt is dat voor de meesten van ons gewoon niet mogelijk. Maar dat wil niet zeggen dat we geen recht hebben op een alternatieve vorm van rust en ontspanning!

Er zijn genoeg manieren om de spa naar jou toe te brengen en geloof het of niet, de meeste ingrediënten die je nodig hebt om dat te doen heb je al in huis liggen, in je voorraadkast. Een geweldig voorbeeld hiervan is een gezouten citroen gezichtscrub. Het werkt tegen huidbeschadiging die zich heeft opgebouwd op je gezicht, het helpt tegen mee-eters en het geeft je een zachte huid die je geweldig en vernieuwd laat voelen!

Om te ontdekken hoe je deze leuke thuisbehandeling in elkaar kunt zetten, hebben we een overzichtelijke handleiding voor je met vier eenvoudige stappen. Vergeet vervolgens ook niet om even het instructiefilmpje te bekijken. Je bent straks een echte professional tegen slechts een fractie van de normale kosten van een behandeling in een spa! En je hebt geen neusstrips meer nodig.

Wat heb je nodig?

– Warm water
– Een doekje voor je gezicht
– Een verse citroen
– Een schilmesje
– Tafelzout

Lees het verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2