Als je dit weet zal jij je bananenschil nooit meer weggooien! Heel handig!

Lelijke wratten?
Om af te komen van die vervelende wratten gaan we snel naar de dokter om het aan te laten stippen of we schaffen direct een duur anti-wrattenmiddel aan. Ook hier hebben wij de ultieme oplossing voor met de bananenschil. Nu is het niet de bedoeling dat je over de wrat gaat wrijven met de schil, maar je plakt een stukje bananenschil met de binnenkant over de wrat. Door dit enkele weken elke avond te doen zal je wrat snel verdwijnen.

Auw! Een splinter, en nu?
Veel mensen gebruiken er een pincet voor, maar dat kan soms nogal wat pijnlijk uitpakken. Krijg je de splinter er echt niet uit? Plak dan ook weer een stukje van de schil over de splinter heen en de splinter komt vanzelf los. Zo kan je de splinter er heel makkelijk uit halen.

Hoofdpijn? Pureer je bananenschil!
Ook hoofdpijn weten wij te verhelpen met een bananenschil! Al die pilletjes tegen hoofdpijn zijn slecht voor je! Het is de makkelijkste optie dacht je misschien, maar ook dit is zo gedaan. Pureer een bananenschil en smeer dit op je voorhoofd voor het slapengaan. De hoofdpijn zal dan geleidelijk aan wegtrekken.

Deze praktische tips zijn makkelijk, goedkoop en bij iedereen uit te voeren. Probeer het uit als je last hebt van één van bovenstaande puntjes.


Pagina 2/2