Aluminiumfolie om je voeten wikkelen? Als jij dit hebt gelezen ga je het sowieso doen!

 

aluminiumfolie

Beetje vreemd maar wel lekker: je voeten verbinden met aluminiumfolie

Aluminiumfolie, het gemiddelde Nederlandse huishouden is een ineengezakt kaartenhuis zonder. Het verpakken van de bammetjes, vershouden van voedsel en nog veel meer; het zilveren wonderspul is onmisbaar in de meeste keukens. Maar heb jij er al eens aan gedacht om je voeten in te wikkelen met aluminiumfolie? Nee, wij ook niet!

Het klinkt een beetje raar, maar het effect is geweldig.

Verkoudheid
Zo werkt het bijvoorbeeld tegen oververmoeidheid en verzacht het pijnlijke gewrichten. Ook verlicht het de pijn van brandwonden en kan je het zelfs gebruiken als je verkouden bent. Hoe je van de verkoudheid afkomt? Pak vijf tot zeven vellen aluminiumfolie en wikkel deze om je voeten heen. Dit laat je ongeveer een uurtje zitten. Na dit uurtje haal je het eraf om je voeten weer even te laten adem en wil je ze opnieuw weer in voor een uurtje. Dit proces herhaal je elke avond. Na 2 avonden zal je al verbetering merken!

Gewrichten
Ook zal het inwikkelen van gewrichten met een vel aluminiumfolie helpen tegen de pijn. Je kunt wat verband gebruiken om het folie goed op zijn plaats te houden. Wikkel het pijnlijke gewricht in voordat je gaat slapen en laat het gedurende de nacht zitten. Doe dit voor ongeveer 7 nachten lang. Onze laatste tip komt goed van pas als je last hebt van vermoeidheid. Leg dan een paar vellen aluminiumfolie ongeveer twee tot vier uur in de diepvries. Leg vervolgens de vellen op je gezicht, vooral op je oogleden en je wangen. Maak het jezelf comfortabel je voelt de ontspannende werking van het aluminiumfolie. Het proberen waard toch?

Lees ook: Zilvervisjes in huis voorkomen; met deze tips doe je dat

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Healthbytes | Beeld: Tips en Weetjes