Baby olie is voor veel meer dingen te gebruiken dan je denkt. Als je eenmaal weet waarvoor allemaal dan doe je niet anders meer!

Zwitsal

Baby olie kan voor meer dingen gebruikt worden dan alleen voor je baby

Als je voor het eerst een baby krijgt of je hebt al kinderen dan weet je er alles van, inkopen doen. Van de juiste kinderwagen tot aan een babyzitje en van babykleren tot aan babyverzorgingsproducten. Het kan een gekkenhuis zijn, zeker wanneer je het allemaal voor het eerst moet doen. En tegenwoordig is de keuze voor ouders zo ontzettend uitgebreid dat je er bijna van zou flauwvallen, alleen al op het gebied van baby verzorgingsproducten zoals baby olie. Biologisch, ecologisch, wel of niet duurzaam, pH-neutraal en ga zo maar door. Het is simpelweg teveel om op te noemen en je wordt als jonge ouder tegenwoordig bedolven onder de merken en mogelijkheden.

Maar wist je dat baby olie voor nog veel meer dingen gebruikt kan worden dan alleen maar het insmeren van je baby? Soms kijken we simpelweg niet verder dan onze neus lang is en dat is op zich ook niet zo vreemd, want waarom zou je aan andere dingen denken dan aan baby’s als je babyolie hebt? Toch zal het je verbazen hoeveel meer je ermee kunt doen en we hebben het dan ook even handig voor je op een rij gezet. Laat je verrassen!

Baby olie

Verwijder verf met baby olie

Baby olie 2

Gebruik het als massage-olie

Baby olie 3

Verwijder oorsmeer met baby olie

Baby olie 4

Verwijder er oog make up mee

Bekijk meer slimme toepassingen van baby olie op de volgende pagina.


Pagina 1/2