Deze bekende TikTokker heeft een gouden tip om supersnel je lenzen uit te krijgen

Deze supertip om je contactlenzen binnen een seconde uit te krijgen, is de afgelopen tijd letterlijk miljoenen keren bekeken

Contactlenzen zijn toch wel dé oplossing voor mensen die om wat voor reden dan ook geen bril willen of kunnen dragen. Echter kan het inbrengen en vooral het eruit halen van de lenzen nog best wat geklooi opleveren. Maar aan al die worstelingen is met één viral video een einde gekomen!

Lalaleluu

De TikTok-video die inmiddels miljoenen keren is bekeken, werd gemaakt door Lala lalalelu. De jonge videomaker is al een tijdje behoorlijk succesvol op Tiktok, vooral op het kanaal @Lalaleluu. Haar inmiddels 3.2 miljoen volgers zien daar wel vaker filmpjes voorbijkomen. Soms zijn dat luchtige video’s over eten, haar kat of andere zaken uit haar dagelijkse leven. Maar in andere korte opnames deelt ze zogenaamde lifehacks met haar volgers. Dat zijn gouden tips die je leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Dankbaar voor deze tip

En dat de video van Lala een gouden lifehack bevat, dat bewijzen de reacties wel. Duizenden mensen reageren onder de video en er zijn zelfs mensen die de tip direct uitproberen en het resultaat ook online zetten. Zo ook Mahea Ramos. Ze plakte haar eigen video achter die van Lala, met daarbij de tekst: ‘Ik heb jaren geworsteld met eruit halen van mijn contactlenzen.’ In de video gaat het haar net zo makkelijk af als Lala zelf, waarna ze verbluft in de camera kijkt.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2