Dit is de beste match voor jou gebaseerd op je sterrenbeeld

relatie sterrenbeeld match

Altijd leuk om te weten

Anno 2021 kun je de liefde vinden door middel van dating apps, gemeenschappelijke vrienden of door een zogenoemde meet cute. Of er een klik is tussen jou en je date wordt duidelijk naarmate je vaker afspreekt. Maar wist je dat je er ook een beetje achter kunt komen of je bij iemand past aan de hand van je sterrenbeeld?

Of je single bent of in een gelukkige relatie zit; altijd leuk om te weten wie bij je zou passen volgens je sterrenbeeld.

Waterman: Leeuw of Schorpioen

De Waterman is impulsief en avontuurlijk. Een Waterman heeft dan ook iemand nodig die ook ongeremd enthousiast is. De Schorpioen steunt deze opgewekte – soms gekke – ideeën altijd. De Schorpioen is openhartig en zorgt voor de diepgang die jij zo nodig hebt in een relatie. Daarnaast vult een Waterman met zijn nuchtere, probleemoplossende kijk de Schorpioen goed aan. Een andere goede match voor de Waterman is de Leeuw. Leeuwen zijn personen met warme persoonlijkheden en hebben veel zelfvertrouwen. Ze durven te leven buiten de ‘norm’ en dat zorgt voor veel spontaniteit in een relatie.

Vissen: Kreeft of Stier

Vissen durven zich emotioneel gezien helemaal open te stellen in een relatie. Dat en hun goede inlevingsvermogen zijn twee heel goede eigenschappen van Vissen. Vissen komen helemaal goed uit de verf als ze samen zijn met een partner die deze twee dingen ook hoog in het vaandel heeft staan. Kreeften kunnen buitengewoon goed luisteren en kiezen hun woorden zorgvuldig. Bovendien zijn ze gek op de liefde en vinden ze het niet eng om hun gevoelens te uiten. Ook de Stier is gevoelig. Een langdurige liefdesrelatie is dan ook iets waar zij voor tekenen. Ze zijn toegewijd en enorm trouw. Bovendien stimuleert een Stier je altijd om het beste uit jezelf te halen op een manier die een ander sterrenbeeld niet voor elkaar krijgt.

Ram: Boogschutter of Weegschaal

Rammen zijn koppig en spontaan. Rammen kunnen daarom wel een beetje balans in hun leven gebruiken. En laat de Weegschaal daar nou net een kei in zijn. De Weegschaal kan de Ram tot rust brengen en durft altijd de waarheid te vertellen. Toch is de Boogschutter ook een goede match voor een Ram. De Boogschutter barst net als de Ram van energie. Jullie ondernemen samen veel spontane acties en dat houdt het vuurtje wel brandend.

Stier: Maagd of Kreeft

Maagden zorgen voor stabiliteit in een relatie en zijn heel betrokken. Iets wat bij de Stier hoog in het vaandel staat. Maagden en Stieren passen dan ook goed bij elkaar. Wie ook goed bij de Stier past is een Kreeft. De Kreeft is – net als een Stier – ontzettend betrouwbaar. Kreeften vinden het daarnaast heerlijk om lekker rustig aan te doen en hoeven zeker niet naar elk feestje. Kreeften zijn heel zorgzaam, iets waar de koppige Stier regelmatig behoeft aan heeft. Op jouw beurt kun je de Kreeft weer helpen om knopen door te hakken. Een goede match, dus!

Tweelingen: Waterman of Boogschutter

Tweelingen zijn ontzettend sociaal en hebben een grote vriendenkring. Ze hebben veel interesses en zijn graag creatief bezig. Een Waterman past daarom goed bij je. Watermannen zijn impulsief en avontuurlijk en weten goed dat zelfstandigheid belangrijk is. Iets wat een Tweelingen ook belangrijk vindt. Tweelingen en Watermannen passen goed bij elkaar, omdat ze weten dat je apart van elkaar ook leuke dingen moet kunnen doen. Naast de Waterman past een Boogschutter ook goed bij een Tweelingen. Boogschutters zitten vol levenslust en weten van aanpakken. Deze levenslust komt helemaal tot z’n recht in een relatie.

Kreeft: Schorpioen of Steenbok

Kreeften en Schorpioenen dragen het hart op de tong. Tevens zijn ze allebei – als het om de liefde gaat – emotioneel en eerlijk. De Schorpioen stopt veel tijd en aandacht in een relatie en geeft je continu een warm gevoel. Ook de Steenbok is een goede partner voor een Kreeft. Steenbokken zien kansen waar jij problemen ziet en met de Steenbok zul je al je doelen waarmaken. De Steenbok vult jou aan, maar jij vult de Steenbok ook aan. De Kreeft biedt de rust en warmte die de Steenbok nodig heeft.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2