Binnenkort kun je verstuurde berichten bewerken op Whatsapp

whatsapp oplichters

Eindelijk!

Een foto onbedoeld naar de verkeerde buurvrouw verzenden, of die ene persoon in een opwelling een boos berichtje doen: we hebben allemaal weleens direct spijt nadat we een appje hebben verstuurd. Gelukkig heeft WhatsApp onze gebeden verhoord en komen ze nu met een update waarbij je berichten nog kunt wijzigen, vóórdat de ontvanger het gelezen heeft. Handig!

Updates

WhatsApp-updates komen en gaan… En meestal besteden we er niet zoveel aandacht aan – want ja, het is nu eenmaal niet zo boeiend. Maar toen we over de nieuwste update hoorden, konden we het niet helpen dat onze oren gingen klapperen. Want de berichtendienst komt met een functie die voor ons allemaal een heuse lifesaver kan zijn.

Verwijderfunctie

Natuurlijk hadden we al wel de functie die verstuurde berichten kan verwijderen – een hele opluchting wanneer je per ongeluk een screenshot naar de totaal verkeerde persoon stuurt. Iets minder fijn is alleen dat de ander het heel duidelijk kan zien als je een bericht hebt verwijderd. Met als gevolg de vraag waarom je iets verwijderd hebt, en of je misschien iets te verbergen hebt.

Nieuwe functie

Met deze nieuwe update is het dus mogelijk om berichtjes die al verzonden zijn, aan te passen zonder dat de ander dat ziet. De functie werkt ongeveer hetzelfde als het verwijderen van appjes, en is eveneens tijdsgebonden. Wanneer je een appje hebt verstuurd, heb je vijftien minuten om het bericht te wijzigen. We know what you think: best kort, maar hopelijk nét lang genoeg om te beseffen dat dat ene appje bij de verkeerde persoon terecht is gekomen!

Lees ook: Geld besparen? Deze 4 groentes groeien binnenhuis

Bron: Grazia | Beeld: Pexels