Huh! Blijkbaar gebruiken we het toiletblok al ons hele leven verkeerd

Wist jij dit? 

Je bent nooit te oud om te leren. En dat is maar goed ook, want op TikTok heeft iemand gedeeld hoe je een toiletblok eigenlijk hoort te gebruiken. Wij hebben dit nooit geweten en de kans is groot dat jij ‘m ook verkeerd in de wc hebt hangen.  Hoe het dan wel moet? Nou, zo! 

Toiletblok over de rand

We kennen het toiletblok allemaal wel: zo’n plastic houdertje met daarin gekleurde elementen die een lekker geurtje achterlaten na een toiletbezoek. Waarschijnlijk klem jij het toiletblok — net als de rest van Nederland — met het plastic uiteinde over de rand van de wc. Toch? Wij ook, maar blijkbaar kan dit ook anders. 

Ontdekking 

“Ik was 22 jaar oud toen ik dit ontdekte”, schrijft TikTok-gebruiker @maca_offical bij de video die inmiddels viraal gaat. In het filmpje zien we dat het toiletblok over de rand hangt, zoals we gewend zijn. Vervolgens haalt de TikTokker het toiletblok los, het deel wat wij normaal gesproken om de rand klemmen, drukt hij onder de toiletrand. Op deze manier heb je geen last van plastic onderdelen en het toiletblok blijft evengoed zitten. Handig! 

Verbaasde reacties 

De video is inmiddels al ruim zes miljoen keer bekeken en de verbaasde reacties blijven maar binnenstromen. Voor veel mensen is deze lifehack dan ook een ware openbaring. “Ik ben 30 en ik heb dit blijkbaar al mijn hele leven verkeerd gedaan”, geeft iemand toe. “Omg, ik heb dit nooit geweten”, “huh, deed ik dit altijd al verkeerd?” en “bedankt voor dit geweldige idee”, luiden andere reacties. Wist jij dit al?

@maca_official

OMG??? #viral #fyp #foryou #trend #foryoupage #hrvatska #srbija #xyzbca

? You give me butterflies – ?amo a mis 23.4k subs?

Lees ook: Met deze TikTok-hack krijg je de meest glanzende lokken ooit

Bron: TikTok | Beeld: Pexels