Je gooit broodclips voortaan nooit meer weg als je weet wat je ermee kunt doen!

broodclips

Broodclipjes zijn superhandig!

Grote kans dat jij deze broodclips ook altijd weggooit, zodra het brood op is. Klopt, hè? Heel erg zonde, want je kunt ze voor veel verschillende soorten dingen gebruiken. Ze maken het leven net even makkelijker en dat willen we stiekem allemaal wel toch? 

De clipjes verdwijnen nooit meer in de prullenbak.

Tapebegin vinden

Ben jij altijd het beginnetje van je tape kwijt? Dat gebeurt ook altijd precies wanneer je ‘m nodig hebt. Je loopt maar te frunniken, maar echt snel gaat dat niet. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd. Plak als je klaar bent met je tape een clipje op de opening. Op die manier kun je het beginnetje altijd vinden en heb je nooit meer de ergernis van een verborgen begin.

Bladwijzer

Heb je geen bladwijzer bij de hand? Geen zorgen! Je vindt je bladwijzer gemakkelijk terug met een broodclip. Schuif de opening over de bladzijde en klap het boek dicht. Het blijft goed zitten en zal er niet uit vallen. Perfect!

broodclipje

Oordopjes ontwarren

Als je oordopjes erbij liggen zoals op de bovenstaande afbeelding, dan word daar niet blij van. Om die dingen weer te ontwarren ben je wel even bezig. Gelukkig is daar een oplossing voor en je raadt het al: dat is het broodclipje! Haal je oortjes even helemaal uit de knoop en rol ze dan op. Doe er een broodclipje omheen en dit probleem zal niet meer voorkomen.

Stekkers identificeren

Wanneer je iets wil herstarten, kan het zo zijn dat je een stekker even uit het stopcontact moet trekken. Als jij, net als wij, gebruik maakt van stekkerdozen, dan is het dikwijl een uitdaging om erachter te komen welke stekker bij welk apparaat hoort. Dit is verleden tijd als je er broodclips omheen doen. Schrijf op het broodclipje een afkorting die slaat op het desbetreffende product en clip ze dan om de stekker heen. Dat scheelt een hoop zoekwerk…

Lees ook: 6 fouten die iedereen maakt bij het gebruiken van de oven

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Scott Brothers | Beeld: videostill The Scott Brothers