De vingerafdrukscanner van je iPhone is eenvoudig te kraken met dit slimme trucje! Iemand kan makkelijker inbreken dan je denkt!

iphone

Play-Doh is de vijand van je iPhone

Je weet dat je een grote stap in je relatie hebt gezet als je het wachtwoord weet van de telefoon van je geliefde. Ook al vertrouw je diegene volledig, dat betekent nog niet dat je niet af en toe op diens telefoon kijkt, terwijl hij of zij op het toilet zit of slaapt. Of zijn we allemaal toch een stuk braver dan gedacht?

Maar toen veranderde die vervelende vingerafdrukscanner dat allemaal. Tenzij je een expert bent die in staat is om mensen vingerafdrukken te ontfutselen zonder dat ze het door hebben, kom je hun telefoon niet meer in. Tenminste, as je niet toevallig wat Play-Doh rond hebt slingeren. In dat geval gaat het prima lukken!

Play-Doh

Tijdens het evenement Mobile World Congress 2016, was het Chinese mobiele beveiligingsbedrijf Vkansee in staat om in elke iPhone in te breken, oftewel deze te hacken, met Play-Doh. Hoe? Lees op de volgende pagina hoe het precies in zijn werk gaat.


Pagina 1/2