Dit briljante trucje om groenten te kunnen snijden moet je zien! Je zult verbaasd zijn hoe snel je het kan!

Groenten snijden kan een stuk makkelijker

Het snijden van groenten is niet moeilijk, maar het kost wel veel tijd. Tenzij je een professionele chef kok bent of gewoon een super getalenteerde snijder, vragen recepten die veel groenten bevatten een hoop voorbereidingstijd. Maar dat was tot nu toe! Household Hacker laat ons twee hele slimme tips zien waarmee we het snijden van groenten veel sneller kunnen. We kunnen haast niet geloven dat we hier niet eerder op zijn gekomen!

Wat moet je doen?

Gebruik een pizzasnijder en hou de groenten die je graag gesneden wilt hebben stevig vast. Leg er wel even een snijplank onder. Snij met de pizzasnijder over de groenten heen met naar voren gerichte snelle snijbewegingen. Het zal misschien even duren voordat je het helemaal onder de knie hebt, maar uiteindelijk zul je met gemak allerlei groenten snel kunnen snijden.

Het is zelfs mogelijk om hiermee hardere groenten te snijden, zoals wortels en kleine aardappels. Dit trucje zorgt ervoor dat je vrij snel een bord met stukjes gesneden groenten en lekkere dipsaus kunt serveren aan je gasten! Lees verder op de volgende pagina en ontdek wat het tweede trucje is!


Pagina 1/2