Dit is echt briljant! Hij plakt een watje met tape vast in zijn oor. Lees hier waarom.

Vicks-Vaporub

Bepaalde vrouwen die last hebben van striemen gebruiken dit product ook, het helpt de striemen te genezen. Heb je last van migraine of nekpijn, smeer dan een beetje op je slaap of in je nek. De pijn wordt verzacht en het helpt je spieren te ontspannen. Voor het slapengaan helpt het je dus ook om sneller tot rust te komen.

Spierpijn kan dus ook op deze manier verholpen worden. Bij erge hoofdpijn kan er een watje met wat VapoRub in je oor geplaatst worden en plak er wat kleefband overheen. Dit helpt bij de genezing.

Bij puistjes kan er een klein puntje aangebracht worden zodat de puist uitdroogt. Ook bij verkoudheid is VapoRub goed te gebruiken. Je voeten zijn de beste plek om medicijnen te absorberen. Smeer bij een verkoudheid dus wat onder je voeten, sokjes aan en het zal niet in je bed terecht komen. Ook helpt dit tegen hoesten. Zin in een stoombadje? Doe dan wat VapoRub in een bak met heet water, handdoek over je hoofd en stomen maar! Schimmel en/ of kalknagels kunnen bestreden worden door wat aan te brengen voor het slapengaan.

Ideale tips, vind je ook niet?


Pagina 2/2