Dit zegt je sterrenbeeld over je aanstaande Valentijnsdag

Valentijnsdag sterrenbeeld

Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Welke winkel je ook inloopt, je lijkt er niet omheen te kunnen: Valentijnsdag. De schappen liggen weer tjokvol met vrolijk gekleurde kussentjes en versiersels. Restaurants spelen er handig op in door valentijnsdinertjes te organiseren en op televisie word je ook platgegooid met deze – naar verluidt – romantische dag. Hoewel velen het erover eens zijn dat Valentijnsdag alleen maar een commerciële dag is, zijn we toch stiekem wel benieuwd wat deze dag voor ons in petto heeft. Want zeg nou zelf, het is eigenlijk best leuk om een valentijn te hebben.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Goed nieuws voor jou Steenbok. Je krijgt dit jaar wat je verdient. Steenbokken zijn mensen die hard werken en weten dat ze af en toe gewoon voor hun eigen geluk moeten zoeken. Steenbokken durven initiatief nemen en daar danken ze hun succes ook aan; zo ook op liefdesgebied. Ze durven iemand in de kroeg aan te spreken of weten op de leukste manier een gesprek op Tinder te starten. De Steenbok hoeft niet bang te zijn dat Valentijnsdag saai wordt. Of ze op date gaan of thuis met hun lief op de bank zitten: het wordt hoe dan ook een succes!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Of je nou wel of niet een date hebt; voor de Waterman maakt dat niks uit. Watermannen doen graag hun eigen ding, maar vinden het ook fijn om bij mensen te zijn. De Waterman maakt van elke situatie het beste en beleeft dan ook altijd een fijne tijd. Watermannen geven daarom graag hun eigen draai aan Valentijnsdag. Hebben ze een date? Dan denken ze outside the box. Viert de Waterman het met vrienden? Dan staat er een drukke, gezellige avond op het programma. Zodra de Waterman echter gesetteld is, blijft hij of zij liever thuis om deze romantische dag met hun lief te vieren.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je staat overal voor open. Zoals een echte vis betaamt hou je er niet van alleen te zwemmen. Je zoekt dan ook altijd het gezelschap op op Valentijnsdag. Als je een partner in je leven hebt, zul je deze dag met hem of haar vieren. Vissen doen er alles aan om het hun partner naar de zin te maken op de meest romantische dag van het jaar. Heb jij geen partner? Dan ben je op Valentijnsdag alsnog niet alleen en sta je overal voor open.

Ram (20 maart – 19 april)

De Ram vindt het niet nodig om Valentijnsdag te vieren. Ze zijn enthousiast en weten precies wat ze willen. Ze vinden dat je de liefde op elke dag mag vieren en niet per se op Valentijnsdag. Op 14 februari zijn de Rammen dan ook zeker niet van een romantisch dinertje aan het genieten. Ze pakken het liever anders aan. Denk aan een horror-filmavond met veel junkfood waar een goede portie knoflook in zit.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier vindt Valentijnsdag (stiekem) een ontzettend leuke dag. Ook als ze geen valentijn in hun leven hebben, kopen ze alsnog een cadeautje of wat chocolaatjes voor zichzelf. Stieren zijn gevoelige en romantische mensen. Ze vieren dan ook elk jaar Valentijnsdag. Een Stier zal zijn of haar partner op deze dag dan ook helemaal in de watten leggen. Als de Stier geen partner heeft is er geen nood aan de man; binnenkort kom je de liefde van je leven tegen – of misschien ken je diegene zelfs al.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn heel easy going en kunnen zich aan elke situatie aanpassen, maar dit zorgt er in sommige situaties ook voor dat ze geen knoop door kunnen hakken. Tweelingen doen op Valentijnsdag dan ook hetzelfde als wat ze op elke andere dag zouden doen. Behalve als iemand anders wat leuks voor ze heeft bedacht.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften denken altijd eerst aan anderen, voordat ze aan zichzelf denken. Kreeften vinden het fijn om zich geborgen te voelen en als ze Valentijnsdag vieren, doen ze dat dan ook met iemand die veel voor hen betekent. Ook kunnen ze deze dag simpelweg spenderen met hun familie of goede vrienden. Kreeften zijn heel gevoelig en laten mensen die belangrijk voor ze zijn dan ook altijd weten wat hun waarde is.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw houdt ervan om in de spotlights te staan, zo ook op Valentijnsdag. De Leeuw vindt het fantastisch als zijn of haar partner moeite doet. Ze krijgen ook graag extra aandacht van vrienden en familie. Ze willen zich altijd gewaardeerd voelen, maar op deze dag nog iets meer. Als de Leeuw vrijgezel is, zoekt hij of zij een date op voor deze dag. Leeuwen barsten van de energie en maken hoe dan ook een feestje van deze dag.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden vinden het moeilijk om zich open te stellen. Als ze zich eenmaal weten open te stellen, zie je dat ze een heel groot hart hebben. De Maagd doet over het algemeen niet aan Valentijnsdag. Maagden zijn attente mensen en geven daarom liever zomaar een cadeautje aan iemand op een willekeurige dag om iemand in de watten te leggen. Dit doen ze voor zowel een eventuele partner als voor hun vrienden en familie.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal is ontzettend sociaal, maar ook heel besluiteloos. Wat ze op Valentijnsdag doen, weten ze ’s avonds op 13 februari vaak nog steeds niet. Ze maken last-minute plannen. Dit kan met een partner zijn of met een leuke Tinder-match. Hoewel Weegschalen pas op het laatste moment plannen maken, kijken ze wel altijd uit naar Valentijnsdag. Ze vinden het leuk om te flirten en weten precies hoe ze iemand speciaal laten voelen. Weegschalen zijn daarnaast vriendelijke en eerlijke mensen, wat ze zeggen menen ze ook altijd.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn onafhankelijke mensen, ze hebben er dan ook geen probleem mee om Valentijnsdag alleen te vieren. Ze vinden het bovendien fijn om af en toe alleen te zijn. Schorpioenen die een relatie hebben, hoeven deze dag niet per se met hun geliefde te vieren. Dat betekent niet dat Schorpioenen ongevoelig zijn. Ze zijn gepassioneerd en zeggen wat ze voelen, zo ook die ene drie woordjes.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn positieve mensen, hebben een groot hart en een grote fantasie. Boogschutters die vrijgezel zijn, zitten op Valentijnsdag niet alleen thuis. Ze gaan naar de film of doen een workshop waar ze veel inspiratie uit kunnen halen. Boogschutters die een relatie hebben, willen juist met hun partner op avontuur.

Lees ook: Hangry: deze 5 sterrenbeelden hebben het slechtste humeur als ze trek hebben

Bron: Parhlo | Beeld: Unsplash