Dit zijn 9 dingen die je waarschijnlijk je hele leven al verkeerd hebt schoongemaakt. Schoonmaken kan zoveel makkelijker!

7. Jaloezieën
Je jaloezieën schoonmaken is ook veel makkelijker dan je denkt. Gebruik simpelweg een sok en dip deze in water en azijn. Met de sok om je hand maak je de jaloezieën vervolgens schoon.

8. Een blender
Een kind kan letterlijk de was doen in dit geval. Een blender is helemaal niet moeilijk schoon te maken namelijk. Doe gewoon wat heet water en zeep in de blender, zet hem even een paar minuten op de snelste stand en hij maakt zichzelf schoon.

9. De oven
Om de oven weer spik en span te krijgen doe je een paar eetlepels baksoda met lauw water in een kom. Smeer de pasta aan de binnenkant van de oven en laat het vervolgens een nacht zitten. De dag erna gebruik je een vochtige doek om zoveel mogelijk van de pasta uit je oven te verwijderen. Vul vervolgens je plantenspuit met wat azijn en spuit het op de oppervlaktes waar je nog resten baksoda of misschien nog vlekken ziet. Wil je een uitgebreide uitleg over hoe je het beste je oven schoon kunt maken? Lees dan hier ons andere artikel.


Pagina 3/3