Door déze lifehack ruikt je badkamer altijd naar een spa

badkamer

Dit wil je weten!

Ben jij klaar met alle dure geurkaarsen-, -stokjes of -zakjes maar wil je wel dat je badkamer heerlijk ruikt? Dan hebben wij de perfecte lifehack voor jou! Er bestaat namelijk een plant die zo lekker ruikt dat je in een handomdraai de spa naar je huis haalt.

Eucalyptusplant

Ook zo gek op de geuren die je tijdens een spa bezoekje opdoet? En kom je al helemaal tot rust als je erover nadenkt? Dan wil je dat natuurlijk het liefst in je eigen badkamer ervaren! Nou, we hebben goed nieuws voor je. Er bestaat namelijk een plant waarvan de geur je het ultieme spa-gevoel bezorgt: de eucalyptusplant. Als jij je badkamer wilt omtoveren tot een heuse spa, zodat je thuis die wellness vibes te pakken krijgt, mag deze plant niet ontbreken.

Do it yourself

Je kunt de plant op verschillende manieren in je badkamer plaatsen. Als je veel natuurlijk licht hebt, kun je een hele eucalyptusplant neerzetten. Dit is namelijk wel iets dat de plant nodig heeft. Heb je dit niet? Dan kun je ook een paar takken bij elkaar binden en deze achter de douchekop hangen. Wanneer je de douche aan hebt staan, zal de warmte en de stoom de geur van de plant versterken en word je helemaal zen. Het voordeel van deze laatste optie is dat er hiermee ook bepaalde oliën vrij zouden komen, die je immuunsysteem een flinke boost geven. Win-win, nietwaar?

Lees ook: Op dit tijdstip kun jij het beste vliegen om turbulentie te voorkomen

Bron: Grazia | Beeld: Pexels