7 dingen waarvoor je Sudocrem kunt gebruiken

Iedereen zou Sudocrem in huis moeten hebben!

Sudocrem, elke moeder heeft het wel een keer in huis gehad. Het 70 jaar oude merk is namelijk een wondermiddel om luieruitslag te bestrijden! De crème verzacht, beschermt en ondersteunt kwetsbare huid en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Heerlijk spul, wij gebruiken het ook nog weleens als we een droge huid hebben. Maar wist je dat je Sudocrem voor veel meer kunt gebruiken dan alleen schrale babybilletjes?

1. Lippenbalsem

Als je last hebt van droge lippen werkt een beetje Sudocrem heel effectief, beter nog dan de meeste lippenbalsem. Het ziet er natuurlijk niet zo mooi uit, dus dit kun je het beste ‘s nachts opdoen als je gaat slapen. Laat het de hele nacht intrekken en je zult zien dat je wakker wordt met mooie, zachte lippen. Probeer alleen niet je lippen te likken als je het op hebt, want het smaakt niet zo lekker.

2. Waterpokken behandelen

Smeer een flinke laag Sudocrem op de aangetaste huid, zo blijft de jeuk zeker een paar uur weg. Bijkomend voordeel is dat Sudocrem ook de geïrriteerde huid eromheen meteen aanpakt en verzacht. Deze truc moet echt iedere moeder weten, want kindjes met waterpokken kunnen er veel baat bij hebben. Smeer rijkelijk met Sudocrem om de jeuk te verzachten!

Lees nog meer tips over Sudocrem op de volgende pagina!

Pagina 1/2