Eindelijk: zó voorkom je dat je blote benen aan de stoel blijven plakken

Zo zit je veel lekkerder op dat terras!

Het lijkt een steeds zeldzamer fenomeen te worden in ons kikkerlandje: lekker, zonnig weer. Als het dan wel zover is, worden de rokjes en korte broeken meteen uit de kast getoverd en mogen de benen het zonlicht weer even zien. Er is alleen een nadeel: je blote benen blijven soms zo aan je stoel plakken.

Een charmant tafereel is het niet: wanneer jij op een terrasje zit met je leuke rokje aan en wilt opstaan en je stoel met je mee naar boven stuitert… Lekker hoor, die stoel die aan je benen plakt. Dat zien we de volgende keer graag anders. Door dit supersimpele trucje toe te passen, zijn die plakkende stoelen verleden tijd.

Er gaat maar weinig tijd zitten in deze truc en je hebt er bovendien maar één ding voor nodig: babypoeder. Je hoeft alleen maar wat babypoeder aan de achterkant van je benen te kloppen voordat je ergens naartoe gaat en je zult merken dat je benen niet meer aan de stoel blijven plakken. Geen zin in babypoeder? Je kunt dan ook met een deoroller langs de achterkant van je benen gaan om zweten tegen te gaan.

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: Pixabay