Eindeloos gratis bier drinken een droom? Nee hoor, het kan met dit handige trucje!

Deze is voor de bierliefhebbers!

Dat klinkt natuurlijk fantastisch; eindeloos gratis bier kunnen drinken. Het lijkt misschien onwerkelijk, maar het kan nu toch écht. Je moet wel een beetje investeren, want voordat je recht hebt op een gratis biertje moet je namelijk wel even een kratje Heineken hebben gekocht.

Gratis bier
Heineken heeft namelijk een geniaal nieuw concept verzonnen; het Biertegoed. Het is een uniek nieuw programma waarmee je je ‘Biertegoed-saldo’ via de Heineken Biertegoed-app kunt verzilveren voor een versgetapt biertje aan de bar. En nee, niet alleen in een barretje in Lutjebroek, maar in ruim 2000 cafés door het hele land. Blijf je Heineken drinken, dan heb je dus altijd recht op gratis bier!

Maar hoe dan?
Maar hoe werkt dit nu precies? Natuurlijk moet je er wel even iets voor doen; namelijk een Heineken-product met een Biertegoed-code kopen. De deelnemende verpakkingen (dit kunnen kratjes, sixpacks en andere verpakkingen zijn) zijn voorzien van het Biertegoed-logo met een bijbehorend aantal bierpunten. Download vervolgens de handige Biertegoed-app (dit kun je hier doen) en activeer je code. Heb je genoeg punten gespaard, dan kun je het Biertegoed verzilveren aan de bar van een café naar jouw keuze voor een gratis pintje. Handig toch?

Hoe snel heb jij je eerste gratis biertje bij elkaar gespaard? Download de app (welke trouwens gratis is) hier en begin snel!