Familiehond gooit baby door de tuin en de reden waarom zal je verbazen

Dobbermann hond

Het blijkt maar weer dat honden echte superhelden kunnen zijn

De meeste honden zijn van nature vriendelijk en zouden daarom niet snel een kind pijn doen. De Australische Catherine Svilicic dacht dat ook besloot een verwaarloosde Dobermann te adopteren. Ze schrok zich echter kapot toen de Dobermann een paar dagen later haar kindje van zeventien maanden door de tuin gooide. 

Lekker in de tuin

Het is oktober als Catherine van een warme dag geniet in de tuin. Haar jonge dochter Charlotte is lekker aan het spelen en naast haar ligt het nieuwste familielid: Khan. Khan is de verwaarloosde Dobermann die Catherine vier dagen eerder adopteerde. 

Verwaarloosd

Khan had voordat hij werd geadopteerd geen fijn leven. De hond werd mishandeld door zijn vorige baasje en kreeg bovendien weinig eten. Catherine maakte zich in de eerste instantie zorgen over het karakter van de hond. Ze was namelijk bang dat hij misschien niet vriendelijk zou zijn. Toch gaf ze de hond het voordeel van de twijfel en dacht ze na een dagen dat Khan een lieve hond was. Zo snuffelde hij soms aan Charlotte, reageerde hij goed op andere honden en was hij thuis altijd rustig. 

Toch gebeurde er na vier dagen iets waar Catherine ontzettend van schrok. 

Lees verder op de volgende pagina. 

Pagina 1/2