Fantastisch: om DEZE reden ga jij in de toekomst de middelste vliegtuigstoel boeken…

Vliegtuigstoel0

Die gehate middelste stoel in het vliegtuig gaat de populairste worden

Je zit óf graag aan het raam óf aan het gangpad. Hoe dan ook: die middelste stoel vermijd je als de pest. Niemand wil toch tussen twee mensen ingepropt zitten? Binnenkort gaat hier echter verandering in komen. Wij vertellen je: de middelste stoel wordt jouw favoriet!

Dé oplossing om van een gehate stoel een geliefde stoel te maken? De ‘Stagger Seat’. In dit geval is de middelste stoel zeven centimeter groter zonder deze centimeters van de andere stoelen te stelen. Daarnaast is de middelste stoel iets naar achter geplaatst waardoor jij jouw stuk armleuning waarschijnlijk helemaal niet hoeft te delen met je medepassagier.

Nog een voordeel
Maar hier houdt de vreugde niet op. Doordat de middelste stoel voor jou ook groter is, kan deze stoel natuurlijk worden voorzien van een groter scherm.

Een vlucht van zes uur duurt een stuk minder lang wanneer jij die ene film of serie op een groter scherm kunt bewonderen.

Vliegtuigstoel

Vliegtuigstoel boeken
Verschillende luchtvaartmaatschappijen tonen interesse in deze fantastische uitvinding. Molon Labe Designs, het ontwerpbureau dat met deze uitvinding komt, kan nog niet zeggen op welke vluchten we de Stagger Seat in de toekomst kunnen verwachten, maar wij hopen natuurlijk gewoon dat álle vluchten worden voorzien van deze royale stoel.

Bron: Elle  | Beeld: Molon Labe Designs