Heb jij de berichten in de geheime Facebook inbox wel eens gezien? Zo vind je ze!

Facebook inbox

De geheime Facebook inbox is niet iedereen bekent

Facebook heeft een aparte indeling in z’n inboxen. De ene inbox is alleen voor vrienden, maar ook anderen kunnen jou berichtjes sturen. Deze berichten komen in een andere inbox te staan en veel mensen weten helemaal niet van het bestaan van deze inbox af!

Zo vind je hem voortaan wel.

Aparte inbox

De berichten van mensen waar je niet ‘bevriend’ mee bent komen dus in een aparte inbox. Heel lullig als je niet reageert, terwijl dit wel van je verwacht wordt. Wie weet staan er wel berichten tussen van mensen die jij al heel lang niet meer gezien hebt en denken zij nu dat je ze negeert. Niet de bedoeling natuurlijk.

Computer

Om deze ‘geheime’ inbox te vinden ga je op je computer naar het kopje waar je normaal al je Facebook berichten ziet. Hier zie je bovenin de kopjes ‘recent’ en ‘berichtverzoeken’ staan. Klik op de laatste om daarna door te klikken op ‘gefilterde verzoeken weergeven’. Nu zie jij alle mensen die contact met jou wilden opnemen. Je kunt via Facebook desktop ook naar gearchiveerde en ongelezen berichten. Klik wederom op het berichten icoon rechtsboven, en ga naar ‘Alles weergeven’. Klik op ‘Meer’ (linksboven). Hier zie je de andere mappen staan.

App

Via de Facebook Messenger-app  (let op: het gaat dus niet om de Facebook-app zelf, maar de berichten app): ga naar Instellingen > Personen > Berichtverzoeken > Gefilterde verzoeken weergeven. Om de berichtenbox te kunnen zien moet je wel de nieuwste versie van Messenger hebben geïnstalleerd.

Lees ook: Is jouw Facebookdata gelekt? Zó kom je erachter!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: pxhere