Geniaal: met deze handige truc krijg jij je hele kledingkast mee in je handbagage!

handbagage

Honderd kledingstukken in je handbagage? Dat kan!

Heerlijk, op vakantie gaan. De voorpret van het boeken, er naartoe leven en het euforische gevoel als de dag dan eindelijk is aangebroken. Velen gaan op vakantie met de auto maar minstens zoveel mensen kiezen ervoor om hun bestemming met het vliegtuig te bereiken. Hartstikke makkelijk natuurlijk, want je bent er vaak binnen een paar uurtjes. 

Ruimbagage
Het vliegen op zich is niet zo duur, door de knalprijzen van ticketdiscounters en het gemak van vergelijkingswebsites betaal je lang niet meer zoveel voor een vliegticket als 20 jaar geleden. Maar de prijs kan soms behoorlijk oplopen door de kosten die aan het meenemen van bagage verbonden zitten, dat kost je zo 50 euro per persoon extra. Waar handbagage bij de prijs van een vliegticket zit inbegrepen betaal je een fiks bedrag voor ruimbagage. Maar wist je dat je met een handige manier van opvouwen eigenlijk al je spullen in je handbagage kwijt kan?

100 kledingstukken
Wil jij graag wat kosten besparen op je volgende vlucht? Dan moet je deze video van Rachel Grant even bekijken. Rachel legt haarfijn uit wat haar truc is om meer dan 100 kledingstukken en accessoires in één kleine koffer te krijgen die je als handbagage mee kunt nemen! Voortaan geen dure ruimbagage meer bijboeken, kijk zelf maar!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Youtube | Beeld Youtube