Wat een geniale truc: autoschadebedrijven hebben een hekel aan dít product van de Action!

Dit trucje zorgt ervoor dat je veel geld in je portemonnee kunt houden

Geld uitgeven terwijl het niet hoeft doen we allemaal liever niet. Daarom is dit trucje heel waardevol, je kan er handenvol geld mee besparen en het kost maar een klein beetje. Dit is een heel handig product om op de plank te hebben staan. 

Wij rennen meteen naar de Action!

Slim inkopen

Om geld te bespraken koopt de Action haar spullen in grote volume’s, groter dan andere winkels. De keten koopt haar goederen alleen per volle vrachtwagen in, waardoor er geld wordt bespaard op transport en op de inkoopkosten. Dit is natuurlijk ook beter voor het milieu, want er rijden minder vrachtwagens. Dit betekent dat er ingeleverd wordt op volle schappen; bij de Action geldt ‘op is op’. De winkel belooft niet dat alle spullen altijd aanwezig zijn, want dat lukt niet. Maar met deze tactiek zijn veel producten wel aanzienlijk goedkoper dan bij andere winkels. En dat geldt gelukkig ook voor het het product waar autoschadebedrijven zo’n hekel aan hebben.

Deuk

Je hoeft maar even niet op te letten en dat nare paaltje laat een deuk achter in je bumper én je ego. Het kan helaas iedereen gebeuren. Eigenlijk wil je niet naar de garage om het te laten repareren, want dat kost zo veel geld. Een klein deukje verwijderen kan al snel honderden euro’s kosten en dat is flink zuur! Ook rijdt de auto er niet minder om, dus we stellen het vaak uit. Gelukkig hoeft dat helemaal niet en kun je die doorn in je oog zelf verwijderen.

DIY

Er bestaan verschillende manieren om zelf een deuk uit je auto te halen. Zo gaan mensen in de weer met een ontstopper, kokend water en droogijs. De echte fanatiekelingen schaffen er zelfs een speciale deukentrekker of zuignap voor waarmee ze de deuk hopelijk mee kunnen wegwerken. Je kan dit alles natuurlijk proberen, maar de methode die wij voor je hebben gevonden is goedkoop én het werkt. Je kan dat deukje heel gemakkelijk zelf repareren en het bespaart je ook nog eens bakken met geld! Het enige wat je nodig hebt zijn een haarföhn en dit product van de Action. Je zal het niet verwachten, want dit product van de Action heeft niets te maken met autoreparatie, maar geloof ons dit product gaat het leven van menig auto-eigenaar veranderen.

Welk product je nodig hebt en hoe je de deuk repareert, lees je op de volgende pagina. Ook hebben we een speciale instructievideo toegevoegd, dat precies aangeeft hoe je de deuk gemakkelijk uit je auto krijgt!

Pagina 1/2