Gratis met de trein? Alberto Stegeman legt het uit! Wow, erg handig weer!

Maar ondertussen ontdekte Alberto Stegeman alweer een nieuw lek. Het programma Undercover in Nederland besloot vervolgens te onderzoeken of dit lek ook voor anderen werkt en dat blijkt inderdaad zo te zijn. Zo kan het dus dat Alberto Stegeman al maanden probleemloos gratis met de trein reist en de NS wist weet niets.

De NS liet in een verklaring weten dat het nieuwe lek te maken heeft met een ‘Altijd Vrij’ abonnement in combinatie met een buitenlands rekeningnummer. De NS geeft aan dat de groep klanten met zo’n combinatie heel klein is en van deze groep hebben slechts negen personen een betalingsachterstand. De betreffende abonnementen zijn inmiddels geblokkeerd door de NS. Ook wijst de NS er in hun reactie op dat abonnementsfraude en identiteitsfraude strafbaar is.

Maar ja, dit is natuurlijk wel zoveelste lek in het OV-chipkaart systeem. Het lijkt weer behoorlijk knullig te zijn, vind je ook niet? De uitzending is in ieder geval morgenavond om 21.30 uur op SBS6. Ga jij kijken? Ben je zelf wel of niet tevreden over de OV-chipkaart? En waarom wel of niet? Laat het ons weten, we zijn benieuwd naar je mening! Vergeet ook niet om dit artikel ook te delen met al je vrienden, familie en kennissen!


Pagina 2/2