Haarlak alleen voor in je haar? Mooi niet! Dit zijn waanzinnige toepassingen voor haarlak!

haarlak
Haarlak is multi-multi-functioneel!

De meeste mensen gebruiken haarlak. Maar waarvoor? Je zou het haast niet raden, maar ze gebruiken het voor hun haar. Wat je nog niet wist, is dat je er nog veel meer mee kunt doen. Het is heel handig voor verschillende dingen. Wat nog een groot voordeel is, is dat je ook gewoon het huismerk kan gebruiken.

  • Om je haar in model te brengen, gebruik je haarlak. Soms heb je er wat schuifspeldjes voor nodig. Wat nog beter werkt, is om eerst wat haarlak op de schuifspeldjes te spuiten zodat ze beter blijven zitten.
  • Heb je echte borstels van wenkbrauwen? Breng ze dan weer in model door haarlak op een goedkope tandenborstel te spuiten en je wenkbrauw hiermee te kammen.
  • Mooi gelakte nagels, je hoopt maar dat je er zo snel mogelijk van kan genieten. Spuit wat haarlak op je gelakte nagels en de lak zal veel sneller droog worden.
  • Statische kleding, daar heeft iedereen wel eens last van. Spuit er wat haarlak op en je bent niet meer zo’n statische egel.
  • Ja hoor, de ladders in onze panty’s, echt su-per vervelend! Je krijgt het altijd wel voor elkaar om een ladder in je panty te krijgen. Spuit je nieuwe panty in om die vervelende ladders te voorkomen. Heb je al een ladder of gaatje in je panty? Spuit er dan alsnog wat haarlok op zodat het niet groter wordt.

Heb je tips nodig voor de kunstwerken van je kinderen, mooiere gordijnen of andere dingen? Ga dan naar de volgende pagina en je ziet dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om haarlak voor te gebruiken.


Pagina 1/2